Всеки ден е дар от небесата,
Господи спаси ни от бедата.
Грехове извършваме наред,
спаси ни ти от този свет.
Напомняй ни че с нас ще си,
в беди и добрини.
Нека твойто име се прослави
и Дявола да го забрави!
Всяка нощ е дар небесен,
чуй мойта молитва, мойта песен.
И спаси душата ми сега,
от грехове и зли дела.
Бъди до мен и ме закриляй с твоята ръка,
вяра имам в теб единствена.
Хвани ръката ми и ми покажи правилния път,
бъди до мен и ме пази.
Вярата ми става все по силна
всеки ден, всеки час,
щом знам че си до мен,
във всички нас!
Векове наред греховете ни прощаваш
и всеки ден с радост ни даряваш,
твоята любов изпълва ме сега,
готова съм да те последвам до края на света.
Нека любовта ни завладее
и като песен се разсее,
над долини и ширини
и нека всички злото да забравим
и Господ - Бога да прославим.
Всяка душа заслужава да бъде спасена,
от греховете омърсена
и да се пречисти от твоята ръка,
от грехове и зли дела.
А когато зло ни завладее,
прати ангела Господен да ни отърве
от зли дела и грехове.
Родител мой бъди,
от злобата и ревността ме опази.
Спаси душата ми след векове наред,
защото Ада тук е - в новия завет.
Света погледа си разширява
и слънцето отново ще изгрява,
и нощта не ще го заличи,
и злото на доброто няма да вреди.
Но всеки има своята страна
една, добра и зла.
И лесно е да изберем,
ако знаем твоя тежък ден,
когато слизаш за да ни спасиш,
и на никой не вредиш.
От калта умиваш ни лицата,
и с вода измиваш ни краката.
И болката и скръбта,
се крият под усмивката ти бащина.
За единствен син Иисус изпрати,
и на него злото се разкри,
злоба, ревност и убийства хиляди.
Но после взе си го при теб,
във вечния свещенен свет,
където душата вечно ще живее
и никога не ще се рее.
Бог забавя, но не забравя!
Знам това, обичам те със цялото сърце
и цялата душа!
Вяра имам в теб вечна и единствена!
Амин!
© Ina Spasova All rights reserved.
Страстна при това.
Съгласен съм, че за да вярваме в нещо не е нужно непременно да сме го видяли.