Молитва
Подари ми нощта,
когато повярваш изцяло,
че мой си и твоя съм аз.
Кажи ми го простичко, ясно
и аз ще разтворя душа.
Дари ми своята нежност
вместо букет от цветя.
Удави ме в онази безбрежност
на чувства най-топли в света.
Искам твоето тяло,
защото съм твоя жена.
Имай ме, изпий ме изцяло,
но подари ми нощта.
1994, Завет
© Корнелия Нейкова All rights reserved.
Това е магията на стиха-а именно, че не е податлив на времето!
Запазва силата и посланието си завинаги !
Поздравления за стиха!