Аз съм далечен
като вятъра вечен,
вълшебникът скрит, непознат,
търси ме, открий ме,
с целувки покрий ме,
бъди моя приказен свят!
А ти си красива,
дали си щастлива,
все питам се в късния час
и знам, ще те чакам,
очи ще изплаквам,
в съня си ще шепна на глас.
Ела, намери ме,
потръпвам, стопли ме
и слънчево утро ми дай,
със устни горещи
аз чакам за среща
като страстна молитва без край.
© Красимир Трифонов All rights reserved.