Вдига се шум до бога.
Боже, не чуваш ли?
Болен е този свят, крее,
язви по тялото зреят.
Лъжепророците луди
всичко строят наопаки.
Къщите - с нови темели,
душите ни във окопи.
Кроячи със остра ножица
напасват смугла тревога.
Кой от кого ни спасява
с плацебо от мъртва утроба.
Чуй ме, макар скиталка,
имам все ще време.
Няма да се удавя
в локвите до колени.
© Христина Комаревска All rights reserved.