Вярвам, Боже, в Твойта Милост
и Виделина,
в бащинската Ти закрила -
мощна и добра.
В туй, че съм от Теб посята
в този земен свят
и се къпя в Светлината -
чудна Благодат...
За това, че Ти ме учиш
с радост да творя,
да добрувам и обичам -
аз благодаря.
© Вилдан Сефер All rights reserved.