Благослови ме, Господи, и дай ми сила
да прощавам за отминалите грехове
и на мене прошка да дадат онези,
моля, за разбитите им бивши светове.
И дари ме, Господи, със мъдрост
да заглуша стенанията на туй сърце,
че то пищи като от демон обладано
и кърви във двете ми ръце.
Дано и моята душа покой намери,
че таз земя е пъкъл, адска бездна.
А аз хармония все още търся в
забравена отдавна пътека звездна.
© Стефка Георгиева All rights reserved.