Apr 9, 2008, 1:00 PM

Молитва по залез слънце 

  Poetry » Love
945 0 3

Благодаря Ти, Боже! Че ме има.

Че всеки ден намирам сили за борба.

Че твойте ангели ме пазят и обичат.

Че никога не съм оставала сама.

 

Благодаря Ти, Боже! Че го има.

Че всеки ден ми вдъхва сили за борба.

Че твойте ангели ме гледат през очите му.

Че е със мен, дори когато съм почти сама.

 

Помогни ми, Боже! Да го имам.

Да слеем общи сили в наша собствена борба.

Да бдят на любовта ни твойте ангели.

Да не ме оставя никога сама.

© Илица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??