МОЛИТВЕНО
Благодаря, Съдба (или както още те наричат...)!
Благодаря, че очите ми с две слънца закичи!
Благодаря, че на дните ми празниците върна!
Благодаря, че ме изправи и грижовно ме обгърна!
Моля те, Съдба (или както още те наричат...),
пази ме от болката - чрез нея обичта отричах!
Пази ме от неверието, в душата ми покълнало,
което, още неродени, щастливи мигове погълна..
Бъди до мен, Съдба (или както още те наричат...)!
И даже за секунда не ме изпускай от очите си.
Страхувам се, Съдба! Ще трябва да призная...
Страхувам се от себе си! Не мога да се припозная...
© Гени All rights reserved.