Моля те, кажи!
Кажи, кажи!
Кога ще бъдем само двама,
далеч от хора и лъжи?
Само кажи! Към Теб ще литна,
Сърцето си на длан
ще сложа,
в краката ти ще го положа
като пред древен
Бог жесток!
И като древните ацтеки,
толтеки,
маи,
сапотеки
от Теб ще бъда победен...
Щастлив ще съм!
На Твоята Любов
да бъда в плен!
© Петър Петров All rights reserved.