Моля те, трябва да знам,
моля те, малко поне,
нека, дори и тя да е там,
за тебе се моля, небе...
Вярвам, че утрото сварва те здрав,
вярвай ми, малко поне,
лесно се свиква с живота корав,
трудно превих рамене...
Капка по капка - любов се събра -
нека в града да изгрее!
Нека прекрасните градски цветя
щастливи се чувстват със нея!
© Мери Попинз All rights reserved.