(триолет)
Недейте ме измъчва,
в своя плам
прехапала сте устните си сочни.
Ах, как бих бил на мястото им там!
Недейте ме измъчва!
В своя плам бих искал, ала ме изпълва срам,
изгарят същността ми, непорочни...
Недейте ме измъчва,
в своя плам
прехапала сте устните си сочни!
© Лулу All rights reserved.