Следите от падащи звезди в очите ми те молят -
не ме наранявай!
Следите от разтеклия се грим по страните ми искат -
грешките предишни не повтаряй!
Следите, показващи болката, викат -
върни се!
Следите, белезите във душата ми те молят -
обичай ме!
© Таня Атанасова All rights reserved.