седем капчици сол
седем сладки сълзи
половинка живот
четвъртинка мечти
от това е омесен
този слънчев момент
като мисъл се връщаш
и присядаш до мен
и ухае на обич
моят мъничък свят
явно някой отгоре
е помислил за нас
виж запалил е огън
за да ни събере
и оставил е пълно
с птичи песни небе
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.