Apr 2, 2014, 10:23 PM

Момент на красота (на здрачаване) 

  Poetry » Landscape
500 0 0

 

На здрачаване…

Се сбогувам със съня,

Поздравявам сутринта,

Спирам се пред вечерта,

 

Когато… нощна птица прелетя!

Новото превъплъщение… на любовта

 

...

 

На здрачаване…

Се събувам от плътта,

За да покажа своята красота

и прелестта на простотата…

 

Дух на свободата,

Птица в небесата…

...

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??