И пак се чувствам сам и слаб
и чудя се на този странен свят,
дали не бъркам, че съм тук,
дали не трябва да съм друг ?
Ненужен чувствам се редовно,
уморен от отношението злобно!
Щастието търся всеки ден,
но то забравило е мен...
Надеждата умирала последна,
дано и мойта битка е победна.
Любов да даваш, а не получаваш,
и ти ще питаш това ли заслужаваш!!!
© Васко Филипов All rights reserved.