Apr 16, 2018, 3:21 PM

Моментът 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse, Other
584 3 4

Ще имам моменти няма да искам да съм с теб,

но ще имам и моменти няма да искам секунда без теб. 

Ще имам моменти няма да мога да те дишам,

но ще имам и моменти няма да искам да дишам друг въздух освен твоят.

В такива моменти, ще знаем колко ценен е моментът.

Моментът, в който ще съм толкова далеч от теб,

но всъщност ще съм на дъх разстояние.

Моментът, че каквото и да става, ще знаем, 

че моментът ще е наш и ние ще сме моментът.

 

15.04.2018

© buchittaa All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??