Наистина ли искаш да ме видиш
и струва ти се,
че не ме познаваш,
след толкова години...
Тогава...
прочети...
открий ме,
момичето, което бях преди
сега е музика... и рими,
които от душа ти посвети,
момичето без възраст,
дето пее,
със същия, любим за тебе глас,
което с любовта си се гордее,
не се предава,
над което нямаш власт,
но е подкрепа тиха
в твойта мъжка крепост,
дори да не признаваш...
да... това съм аз...
© Дидислава All rights reserved.
над което никой няма власт,
момичето на име, Дидислава,
за приказния свят достоен ръст!