Сте Вие принц?!? Или съм във лъжа
изпаднала от външния Ви вид
и конят Ви, погледнат отстрана,
изглежда някак твърде породист.
Ах, как до днес мечтала съм сама,
сънувала, да кажа бих дори -
на своя кон в изискана езда
да може някой принц да ме качи...
Сте Вие принц, не може да сте друг -
със този нос, с брадичка на козел,
извùсена е синята ви кръв,
си мисля, сте за принцове модел.
Кажете ми, сте принц, нали познах,
чувствително усещам го във таза...
Ах, колко много друса този кон!
И... моля Ви се, спрете, за да сляза...
© Лулу All rights reserved.