А ти не искай да ти бъда вярна
и клетвените думи остави
да кичат нишите сакрални
на заблудените от страст души.
Тя, кучката, умря във мен отдавна,
стопанинът по друга побесня,
била eлитна, рижава и социална -
порода Чихуахуа.
Разхожда я наляво и надясно,
купува ú от Мола облекло.
Подтискат ме закритите пространства.
Каракачанка съм по потекло.
© Ивон All rights reserved.