„МОРЕ...”
Море, вълни и пясък,
напомнят ми за мигове били,
открояващи се с ярък блясък,
но вече минаха, уви!
Вълни, пясък и море,
те вечни ще останат,
любовта към тях зове,
за да бъда аз от нея „хванат”.
Пясък, море и вълни,
милият спомен е още в мен,
о, ти, време, се върни,
за да остана в твоя плен.
© Балрог All rights reserved.