Корабите се носят в простора
В простора на морската шир.
Сякаш нямат умора
Сякаш с вълните правят си пир.
Ненаситни и жадни за морски вълни,
ненаситни в тези желания,
препускат към непознати страни
и само чайките им правят компания.
© Росен Николов All rights reserved.