Вълните нашепват твоето име,
спомени връхлитат ела и събуди ме,
с целувка и прегръдка удави ме.
Пясъкът ме гали и напомня ми за теб,
водата нежно отразява твоя силует,
сърцето ми стопяваш, както слънцето стопява лед.
© Iliyana Nikolova All rights reserved.