Sep 24, 2009, 4:08 PM

Море 

  Poetry » East forms
721 0 2

Вежда от пясък.

И до бяло блед клепач. 

И синьо око...                                                                                                                    

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??