Усетил свежия бриз,
бързам навън да изляза.
Мятам шапка и лекичка риза,
телефона си даже забравям.
Сядам на мекия пясък.
Седефени миди проблясват.
Нататък пристъпва и гларус
и рязко излита със крясък.
Каква е цялата тази магия?
Морето, вълните... Романтика.
Самотен в тълпата на плажа,
а залезът слага поантата.
© Вале Спатия All rights reserved.