May 12, 2015, 1:03 AM  

Морето... 

  Poetry » Other
316 0 1

 

 

 


Морето стана черно.
С вълни заблъска по брега.
Прозя се събудено слънцето,
на нощта по пясъка следите видя.
Морето стихна и се отдръпна.
На брега забиха черно знаме.
Рибари в кръчмата пият,
морето когато говори с рибите.


Ст. Русев

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • То е наше и не е,
    да го пази ме поне,
    да го слушаме, да бди ме,
    за да не сглупи ме...
Random works
: ??:??