Бял лист, забравен спомен...
Бяла стая с високи стени.
Захвърлена книга с пожълтели страници
някъде в ъгъла лежи.
Бризът бута пердето,
слънцето се вмъкна - крадец!
Какво ще ми вземеш, нямам нищо...
Явно си лош ловец.
Помниш ли коя съм или съм в забрава?
Морето ме помни в залезната си жарава...
© Фа All rights reserved.