Насън ми идваш и така ме любиш,
че в мен тежи усещане за грях.
А в дните ми те няма. И се губиш...
За теб си мисля вече с малко страх.
След всеки сън у мен болят и жарят
сто белега от твоите ръце.
Те с времето изчезват, но оставят
греховен спомен в моето сърце.
© Елица Ангелова All rights reserved.