МОРСКИ ЕТЮДИ
На стената 3 етюда
спомен от лятото
1. Морски залив
Летни изгреви -
запалено море
2. Рибарска хижа
Бризът играе
в опънатите мрежи
Две лодки
целуват морето
3. Пристанище и кораб
Трюмове
препълнени със риба
Жени и вино
Мъжка песен
19.07.2010 год.
© Радка Миндова All rights reserved.