Уморени лица
морско селце
стар самотен бряг
непулсиращо сърце
И кеят днес е пуст
туристите въргалят се по плажа
а аз на работа - усмихнат чист
безмислен образ от пейзажа.
Горещи черни циганки
светли надменни рускини
в душите си толкова лековерни
празни безименни раковини
Малка бира на скалите
миг разтуха в края на деня
сам с морето сам с мечтите
искам да съм бира цигара скала
© ShamelessDreams All rights reserved.