Дали листата разпиляват се сами,
щом на дървото чувстват се... незащитени?!
Дали денят нощта догонва сам, или
от среща с нея бяга... неизменно?!
Дали вълната не остава на брега,
за да не липсва... обич на морето?!
Дали полита към пръстта дъжда,
щом стане... недостатъчно небето?!
© Ваня All rights reserved.