Моя
Бъди моя
Не на хорските угризения
Не на страховете ти в бурите
Не на чуждите обвинения
Не на тежестта от обувките.
Бъди моя
Тогава когато е нужно
Тогава когато сме искрени
Тогава когато сме заедно
Тогава – по-точно винаги
Бъди моя
Когато те разплаче детето ни
Когато вятъра тихо шуми
Когато те разбие живота ни
Когато съм до теб и си ти.
Бъди моя
Понякога луда и недостатъчна
Понякога лоша и саркастична
Понякога викаща и безпорядъчна
Понякога далечна, но моя винаги!
© ДИВИЯТ КОН All rights reserved.