Конски тропот
ме събуди
и видях сянка
да потъва в късния мрак.
Не бързай! Опасно е!
А аз искам жива да
стигнеш.
Не бързай! Моля те!
Твърде много те обича
и не трябва
да загинеш.
Ах, ти, моя любов!
Моя малка и детска
любов.
Уж те докосвам,
уж те притежавам...
Ала ти не можеш
да бъдеш притежавана.
Конският тропот на
твоето сърце -
той ме събуди.
Но защо бързаш
да си тръгнеш от мен!?
Не бързай!
Страшно е.
Страшно е навън
без мен,
без моята ръка.
Твърде опасно за теб,
моя малка детска любов!
Обуздай волната душа,
обуздай този порив нов...
Не бързай!
Ах, ти, моя малка любов.
Ала празно остава
до мен,
празно и твърде
студено.
Страшно е вътре без теб,
без твоята ръка.
Страшен е новият ден,
ненужна без теб любовта!
Не те изпратих,
но ще те посрещна.
Мислите ми по-бързо от
теб ще хвърчат.
И когато пристигнеш,
аз ще съм вече тук.
Ще те хвана за ръка:
"Добре дошла,
моя малка детска любов!"
© Никой All rights reserved.