Feb 24, 2009, 8:44 PM

Моят ад 

  Poetry
905 0 2

Моят ад е тук, тук са моите палачи,

пъкълът под краката ми 

е земята, по която се влача.

Да живея съм наказана,

със грехове се прехранвам.

''Добрите винаги отиват в Рая'',

а другите живеят дълго на земята.

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??