Падащ ангел във нощта.
Душата му крещи:
Спаси ме ти!
От болката ми ме освободи,
нека твоята любов ме плени
и мен да промени.
Красотата в мен да сътвори,
сълзите в усмивка да преобрази,
раните ми да закърпи,
сърцето ми да успокои,
спокойствие в мен да възцари,
рая и земята нека заедно да споделим!
© Ива Петкова All rights reserved.