Когато погледна нагоре към звездите
и една по-силно над мене заблести,
тогава аз ще разбера, че сбъдват се мечтите,
че станал си ангел вече ти.
Ще спрат сигурно сълзите мои,
бликащи от мъка в нощта,
че този, който ангел стана,
на земята беше ми баща.
И зная аз, че нощ и ден
ме гледаш горе от небето
и като ангел че кръжиш край мен,
ще знам, ангелът си пази детето.
© Илия Левков All rights reserved.