Aug 3, 2009, 8:56 AM

Моят август 

  Poetry » Landscape
1050 0 27

 

Давам път на светлите простори

в мене, изтъкани от дъга...

Милват ме лъчите животворни,

облаче ми маха със ръка.

Пойни птици, литнали на воля,

с песните си сгряват моя свят.

Дишам с пълна гръд небе от обич

и лети духът ми вечно млад...

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??