Не болката е толкова силна,
не тъгата е толкова горчива,
не сълзите са толкова горещи,
а думите, изгарящи ни като восъкови свещи.
Отново ме излъга, отново ме предаде -
разтърси моя малък свят.
Обърна го, като любов му даде
и пожарите, нестихващи, горят.
Покрит е с пепел, сринат до основи,
прикована там от тежките окови
да гледам как без него опустя,
името му цял живот ще го крещя.
© Гери All rights reserved.