Днес си пожелавам да съм силна,
да раздавам чувства и мечти.
Днес си пожелавам да съм нежна,
да пролея радостни сълзи.
Да погледна през очите на принцеса,
да усетя грахово зърно.
Да запея птича песен,
да посея вечното дърво!!!
© Яна All rights reserved.
Желая ти с усмивка, разум и късмет да вървиш нагоре и напред!
Наздраве!!!