Моят стар прочетен вестник
За мене си като прочетен вестник,
oтдавна научих всяка буква, всеки текст,
изяла съм те от корица до корица.
Mоят стар прочетен вестник.
Не можеш да ме изненадаш вече, но
аз те разглеждам отново и отново
и си ми все така любим.
Моят стар прочетен вестник.
Вярно, че си малко смачкан, малко захабен,
но за мен си още интересен.
Моят стар прочетен вестник.
© Мария Чонова All rights reserved.