Моят свят
Дали измислих този миг –
камбанен звън,
отмерващ
глътки въздух за душата ми.
Или бе просто сън,
във който те съзрях
да дириш брод към същината ми.
Ти влезе в моя свят на музи, откровения
да търсиш място
в реалности и във видения
да дириш мен,
решил
да разбереш как съществувам.
Но се обърка
и назад се върна
без да спреш и да попиташ
обратно пътя си как да намериш.
И в миг на пълна параноя,
че изход не съзираш
в логичната пътечка твоя,
ти се обърна и видя
от твойте сънища – една мечта.
И в този миг плени те моят свят
объркан,
но свободен от граници и правила,
плени те моят мир
и целостта на моята душа.
Усетих как сърцето ти заби
по-силно от преди,
но не от страх или тъга,
а от необяснима сила,
която те обгърна и
преля
и цялата ти същност завладя.
© Валя All rights reserved.