Моят свят е любов
Моят свят е любов. Извоювах го с вяра.
И не съм богослов, но раздавам без мяра.
Имам птичи криле, ако искаш вземи ги.
И босяк, и крале във небето въздигат.
Нямам нужда от тях. Стигам слънцето с обич.
И звездите видях през един розов облак.
Много болка прозрях. Преживях я с надежда.
И дори, Бог разсмях, че плетях я от прежда.
Смях се много и аз – любовта да узрее.
И превърнах се в Ас, как с успех да вирее.
Днес живея без страх. Любовта е красива.
И накрая разбрах – Бог в душите я влива.
Цвета Иванова
© Цвета Иванова All rights reserved.