Толкова много грешки.
Толкова несбъднати мечти.
Толкова горчиви реалности...
Искам просто да живея!
Припев:
Искам просто да заспя...
Да се потопя напълно
в единствената част от
моя живот, в която съм
щастлив. Сънят е
единствената нереалност,
която е толкова реална.
Сънят ме възражда.
Той е един перфектен
щрих в моето съзнание.
Не искам да се събуждам.
Това е моят живот.
Никой да не ме събужда!
Искам да изживея това,
което не мога да направя
буден.
Сънувам...
Припев:...
© Добрин Колев All rights reserved.