БлагоДаря на слънцето, че с майчинска обич отглежда житата!
БлагоДаря на дъждеца, задето напоява земята!
БлагоДаря на пчелите, цветята, на щурците... за красотата!
БлагоДаря на твореца, който пробужда сетивата!
БлагоДаря за уроците, с които съдбата ме среща!
От суровите научих, че животът е раздели и срещи.
БлагоДаря за всеки миг, изживян и с радост, и с горест!
Всеки сам си избира щастлив да е или да се вайка злочест.
БлагоДаря за всяко приятелско рамо, упование в дни сурови и тежки!
БлагоДаря и на онези, които виждат единствено моите грешки!
БлагоДаря на мъжа и жената, които с любов ми дариха живот!
БлагоДаря на рожбите мои, че земния ми път ще продължат!
Да благоДаря, да благоТворя е моята мисия!
БлагоДенствие от душа пожелавам на ближния!
Еднакви и да бъдем единни, завеща ни Всевишния.
БлагоДаря! БлагоДенствие! БлагоГовение! БлагоТворение...
думи свещени, записани в Моята библия!
© Златка Чардакова All rights reserved.
The work is a contestant:
Ще откриете, че животът все още си заслужава, ако просто се усмихнете »
Благодаря, че се спря тук и ме подкрепяш, Хел!
Мария, само сходна душа, може да чете разбирайки. Благодаря, мила!
Благодаря и успех, Деа!