~~*~
Защо ли днес Магьосниците плачат...
(изрисувани Чувства от
11 август 2010 г...)
И ГЛЕДАМ ТЕ...
Стоиш, привела кротичка снага,
в нозете ми
И ПЛАЧЕШ... -
една Магьосница...
със галеща Душа...
Една Жена~
Присвила боси ходила,
потънали във язви...
От толкоз Път -
все ТРЪНЕН... ~~*
И Гледам те...
Прегръщаш колене ми...
А аз стоя Безсловен...
Ридаеш клета във нозете ми...
В нозете ми на вече...
МЪЖ “ПОГРЕБАН”...
Мъж - Морен.
И потреперва нежно
рамото ти под плата -
едва прикриващ
онази мекост в бяло,
(онази мекота)
която искал съм
И ИСКАМ ПАК... -
Да целувам
И ДА ГАЛЯ... ~~*
А аз...
УМИРАМ ВСЕКИ ПЪТ...
Докоснал топлата ти плът,
изтръгваща най-тъжни звуци
И ВЗИРАМ СЕ...
В очите ти
и търся своя Кръст... ~~*
И МЯТАМ СЕ ВЪВ ТРАНС,
под напора на Чувства...
БЕЗТЕГЛОВЕН!!! ~
Към една Жена...
Нявга имала криле,
а днес - със рамене...
На Гълъбица,
едва прикрити
под плата прозрачен.
Нозете ми~
окъпа ги В сълзи...
МОРЕ!!!
И МОЛИШ МЕ!
Припомняш ми как...
Някога аз скрил съм тез криле...
Аз скрил съм ги,
за да не дишаш в други ТИ нозе...
А ходеща из Тръни и Подивели въглени
ТИ, САМО МОЯ ДА СИ!!!
Към себе си привързах...
ТЕБ!!! ~~*~
Магьосница си...
Плачеш клета днес...
И викат те сестриците ти,
надничащи през Прозореца
на Времето...
Но стоя безмилостен към Теб...
НЕ ПУСКАМ ТЕ!!!
Не мога да откъсна поглед
от твойте бели рамене
и твойта фина крехкост...
ОБИЧАМ ТВОИТЕ
СЪЛЗИ - МОРЕ!!!
НА МЕН СЪМ ТЕ ОБРЕКЪЛ!!!
Плачи, Несретнице... ~~*
Уханна сладост си!...
Смачкан плод в дланта ми мъжка....
Разтичащ се...
И как без поглед си...
И как погалваш ме!
О, МОЯ!!!
МОЯ СИ!!!
Чувствена и Крехка!...
Пелена от страст...
Мъгла прозрачна
наднича днес из взора ти...
И МОРЕ...
В мойте ходила...
Си Ти... - топло...
ОГНЕНО!
БЕЗУМНО!!!
Защо ли днес Магьосниците плачат...?
Дали...
Защото нямат ТЕ Сърца...?
Или...
Защото Някой Мъж
във свойта слабост...
Откраднал е ТОЙ...
Техните Крила...
Защо ли днес Магьосниците плачат...?
И слаби са във свойта Красота...
При все нозете им одрани -
живи рани...
От ходене из Тръни
и Подивели въглени
(беснеещи в плътта)
~~&~~ * ~~&~~
Една Магьосница днес плаче
В мойте ходила...
И потреперва нежното ù рамо...
И НЯМА ДА Я ПУСНА!!!
По-скоро ще умра...
(откъснати думи от моята градинка...
пълни с Нежност...
Л-Е)
http://vbox7.com/play:b0f79730
© Л-Е All rights reserved.
рамото ти под плата -
едва прикриващ
онази мекост в бяло,
(онази мекота)
която искал съм
И ИСКАМ ПАК... -"!!!