На моята майка
Надежда
Харесвам залеза - почивка за душата.
Обичам слънцето, небето и земята.
Море и бури, стихия от вълни,
а с утрото - отново идваш ти.
Надежда, благодаря ти, че те има
в душата ми, в мечтите ми и ми даряваш сила!
Ти, майко моя, много си ми дала -
любов, усещане за красота и вяра!
© Веси All rights reserved.