Бикини женски, колко съм свалил,
плюс сутиените, дори не ги броя!
Постигам всичко със изтънчен стил,
а после се измъквам във нощта...
И спомените в гардероба трупам,
където често със ръце ги галя
докато дебна, търся и ослушвам
поредните такива, за да свàля...
Така, че ако липсва ти пране
от по-интимното отвънка, от простора,
възможно е да е във моите ръце,
а може даже и облечен в него тук да ти говоря...
02.06.2024.
© Георги Каменов All rights reserved.