Aug 15, 2009, 10:03 PM

Моята сестричка 

  Poetry » Other
2203 0 5

Имам си една сестричка

тя е много мъничка

със сладки хубави очички,

но прави мънички белички.

Знае мноого да говори

и с мене винаги спори.

Със сладки думи омайва

така че всички се смайват.

За мен тя е едничка -

моята беличка.

С очички на невинно коте

тя умее всичко да си проси.

Теди си я наричам

и много, много я обичам!

© Христина Кузмич All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??