Aug 11, 2009, 11:20 PM

Моята тайна 

  Poetry » Love
691 0 0

Да ти споделя ли съкровената си тайна?...
Виждам в теб греха, най-страшния дори,
но любовта ти е тъй божествено омайна,
че нощем само теб сънувам - до зори.

И в очите ти - звезди, засенчващи Луната,
изпълват ме със страстно вдъхновение
и най-благословена аз съм на Земята,
докато трепти сърцето от вълнение
...

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??