Dec 1, 2007, 9:21 AM

Моята зима 

  Poetry
691 0 5
Това е моята зима,
толкова студена
и така уморена.

Това е моята зима.
Сила до кръв,
любов до мечти.
Кой ли иска пръв
да вкуси тези парещи сълзи?

Моята зима, моят свят,
моята болка, тази омраза.
Като белоснежен цвят
историята ми ти разказа.

Мъртви спомени, вцепенени души
неотгатнати желания,
изгубени очи
в горчиви страдания.

Това е моята зима,
моменти на щастие,
мигове тъга.
Отива си любовта,
към мен пристъпва тишина.


© Завинаги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??