във виртуалния бардак на сънищата си мистър N
моето име е Дженифър или Сузи
или каквото там си избереш
отвори очите си и слушай
отвори ушите си и гледай
стичам се като капка разтопен сладолед по дланта ти
разкъсвам всяка задръжка без жал
шоколадовотъмна сянка по огледалото
дишам зад ухото ти дъх на Джакомо
и шептя по кожата ти усмивки
искам да целуна всяка част от сънищата ти мистър N
не е нужно да ми обещаваш нищо
просто се отпусни
и остави ръцете ми сами
да те намерят
да напишат история от изкушения
в горещината на името ми ще изчезнеш
като река в пустиня
докато пръста ти обхожда гърлото на чашата
гледай как свличам всяка мисъл за теб
стопявам студа по скулите ти
протегни ръка през масата и докосни мястото което желаеш
желанията ти са напълно изпълними тази вечер мистър N
няма нещо което да не искаш и аз да не мога да ти дам
стига само да си наясно Джени ли съм
или Сузи
защото Джени танцува понякога с призраци
под ритъма на румба танц който ти едва ли владееш
а Сузи е сълзлива кучка дето бродира гоблени с маргаритки
през свободноти си време
но... отклоних се мистър Н
оправдай влизането си в бардака
създай ме направи ме такава каквото ме искаш
остави ме да те обичам
тази нощ докато луната влиза в нова фаза
ще те подлудя от искане и нетрадиционни взаимоотношения
няма много виртуални реалности само тази в която ме чукаш
до насита
и после си тръгваш без памет
заключил спомена за целувките ми дълбоко в сърцето си
докато се мъчиш да си спомниш името което написах по гърба ти
с нокти
mr.Nobody welcome
© Зорница Николова All rights reserved.